Viac dní v teréne bez potreby nabíjania, presnejšie záznamy prejdených trás a jasnejší prehľad o tom čo je zobrazené displeji sľubuje nová generácia populárnych hodiniek firmy Amazfit. S modelovým značením T-Rex 2 sa uchádza o pozornosť tých, čo chcú pri outdoorových aktivitách sledovať svoje zdravie a výkony.

Pre každé dobrodružstvo

Model T-Rex 2 podporuje milovníkov turistiky, lezcov, trailových bežcov a ďalších dobrodruhov, aby preskúmavali nové trasy a terény vďaka vylepšenému navigačnému systému a zaznamenávaniu polohy v reálnom čase. Jednoducho pre všetkých, ktorých prioritou je presnosť pri sledovaní polohy. Zariadenie zároveň umožňuje navoliť si najkratšiu priamu trasu späť do východiskového bodu mapovanej cesty.

Tí, ktorí chcú preskúmať nové výšky a neprebádané oblasti, ocenia zabudovaný barometrický výškomer a kompas. Vďaka novej funkcii umožňujúcej import trás si môžu používatelia vložiť vopred vybranú trasu priamo do hodiniek a využívať počas cesty intuitívnu navigáciu. Dvojpásmový systém s podporou piatich satelitov zaisťuje okrem iného presnejšiu lokalizáciu.

Dlhšia výdrž, viac odolnosti

Model T-Rex 2 sa pýši extra dlhou výdržou batérie, ktorá predstavuje až 24 dní za bežného režimu používania, 10 dní náročného používania alebo 45 dní v rámci režimu úspory batérie. Hodinky disponujú viac ako 150 športovými režimami, do ktorých teraz spadá aj triatlon, poľovníctvo, rybárčenie, golf a surfovanie a vyhodnocuje ich pokročilá analýza tréningov. Vodeodolnosť do 10 ATM zaručuje to, že je možné potápať sa do hĺbky až 100 metrov, na meranie sa teda môžu spoľahnúť aj milovníci extrémnych vodných športov.

24-hodinový monitoring zdravia

Hodinky disponujú funkciami v rámci šesťdiódového systému BioTracker, vďaka ktorému zvládajú komplexne monitorovať zdravie 24 hodín denne. Užívatelia môžu získať svoje dáta kedykoľvek jedným kliknutím. Prístroj sleduje napríklad srdcový tep, saturáciu kyslíka v krvi, úroveň stresu a ďalšie. Tieto údaje sú následne vyhodnocované individuálne pre každého používateľa.

Odolnosť vo vnútri aj navonok

Model T-Rex 2 funguje v extrémnom chlade do -30 ℃, ale aj horúčave do 70 ℃. Je pripravený na podmienky ľadového dažďa pri ľadovcoch, vlhka v pralese aj prašného prostredia v skalách a svojich majiteľov prevedie každým dobrodružstvom.

Dizajn inšpirovaný prírodou

Vzťah k prírode je definovaný štvorfarebnou paletou, v ktorej budú hodinky k dispozícii: Astro Black &Gold, Ember Black, WildGreen a DesertKhaki. Každá z nich reprezentuje prírodu či nejakú jej časť a divokosť. Pri návrhu sa myslelo aj na štýlový dizajn, pevnú štruktúru a vytrvalosť. Model T-Rex 2 disponuje 1,39 palcov veľkým HD AMOLED displejom zaisťujúcim vizuálny zážitok s 326 ppi, svietivosť siaha až k hodnote 1 000 nit.

Vďaka tomu je displej skvele viditeľný – ako pod nočnou oblohou, tak pod priamym slnkom. Samotná konštrukcia hodiniek je z pevného materiálu a spĺňa 15 náročných vojenských štandardov. Bezpečné upevnenie na zápästie zaisťuje silikónový remienok z materiálu šetrného ku koži, ktorý je navrhnutý tak, aby ho bolo možné meniť za iné remienky so šírkou 22 milimetrov.

Hodinky Amazfit T-Rex 2 budú v predaji od 27. júna za cenu 229,90 €.

(TS, mg)

 

Je redaktorom víkendovej prílohy denníka SME, kde sa venuje témam dom, dvor, dielňa, záhrada. Záhradkárske a drobnochovateľské články publikuje v časopisoch Doma v záhrade, USS Záhrada, Recepty Prima Nápadů a Zahradnická kuchařka, o skúsenosti získané pri práci v dielni a na stavbe sa s čitateľmi delí v časopise Urob si sám. Aktívne prispieva i do časopisov Môj Dom a Tvorivé ekoBývanie.

Pridaj komentár